• Ingen minimums ordre• Levering DK dag til dag• Levering GL & udland 2-5 dage• Fragt beregnes ved kassen

Iluliaq Luffer, Harpsæl Natur/Læder[IluliaqHARPLeatherNatural] {5704225902426}

    


Iluliaq Sælskindsluffer, Natur Harpsæl m. Læder i håndfladen.

Lækre grønlandske luffer, lavet i smukt sælskind. Sølvrævstrim ved håndledet og slidstærkt kalve læder i håndfladen. Lufferne er foret med varmt og blødt polar fleece. Der er sælskind på hele forsiden af luffen. Sølvræven ved håndledet giver den et feminint og smukt udtryk. Luffer med sælskind og læder i håndfladen er et godt valg, hvis man ønsker et godt og solidt greb med hånden. Fx. når man cykler kan grebet om styret godt være hårdt & glat for sælskindet, men det er ingen sag med læder i håndfladen. Unisex model - dog med et feminint trim. Klassisk design.

Alle naturskind varierer i farve nuancer samt sælpletter. Har du særlige ønsker til dine luffer´s look/udtryk så skriv det blot i kommentar feltet på din ordre. Vi vil så gøre vores bedste for at finde det rigtige par, der matcher dine ønsker. (Ex. mange sælpletter/ringe, så lyse som muligt, så mørke som muligt, få pletter, få ringe osv.)

XS: meget lille hånd, S: lille hånd, M: almindelig kvinde hånd L: stor kvinde/lille herre hånd. XL: Herre hånd. XXL: Stor herre hånd. Mål i cm er taget indvendigt. Det er meget vigtigt, at der er luft om fingerne, så man har fri bevægelighed inde i luffen. Sidder luffen for stramt om hånden, vil det have en kølende effekt fremfor varmende. Målene skal tages fra din langefingerspids, til ca 5 cm op ad hånden fra håndledsknoglen. Bredten skal måles ved tommelfinger knoen tværs over hånden. CM MÅL: XS: 21,5x11 cm. S: 22,5x11,5 cm. M: 23x12 cm. L: 24x12,5 cm. XL: 24,5x13 cm. XXL: 25x13,5

Bemærk det er et 100% håndlavet produkt så millimeter afvigelser, kan forekomme i mål.

Design Af Great Greenland.Kontakt os endelig og altid ved spørgsmål. B2B servicenummer er:
DK +45 23 29 93 42 eller mail: info@great-greenland.gl