• Ingen minimums ordre• Levering DK dag til dag• Levering GL & udland 2-5 dage• Fragt beregnes ved kassen

Butik, Systue & Showroom, Danmark

Smedeland 10
2600 Glostrup
Danmark
Tlf: +45 23 29 93 42

Åben for besøg hverdage ml. 9-15.
(Eller efter særlig aftale med personalet)Vi ELSKER at få besøg af nysgerrige B2B kunder. ALT hvad du ser på vores webshop, kan opleves live i Glostrup. Herfra sendes også alle engros ordre til ind og udland. I Glostrup har vi også én af vores systuer placeret. Skal du have tilrettet et produkt eller en pels, har særlige ønsker til et nyt produkt, ja så hjælper systuen meget gerne med den rette løsning, design og opsyning.  

Tilmeld dig vores B2B nyhedsbrev, så du bliver kontaktet når vi har gode B2B tilbud, sortiments nyheder og lign. (Tilmelding findes nederst på hjemmesiden). Følg os på sociale medier, for information omkring kommende arrangementer & events. Både i vores egne lokaler, samt rundt om i landet, året rundt.

Great Greenland samarbejder med meget dygtige designere og står selv for produktionen af vores produkter fra start til slut. Med høj fokus på både design og bæredygtighed, stræber vi efter at producere håndværk, der er både tidsløst og moderne, i harmoni med den grønlandske natur og tradition

Alle Great Greenland designs der ikke er på webshoplageret lige nu, kan nemt bestilles og produceres på vores systuer. Skriv blot til os på info@great-greenland.gl eller ring via tlf: +45 23 29 93 42. Kontakt os gerne for et uforpligtende design tilbud - vi syr gerne helt specielt til dig.
Der er ingen produkter i denne kategori.