• Ingen minimums ordre• Levering DK dag til dag• Levering GL & udland 2-5 dage• Fragt beregnes ved kassen
Hjemmesko
Handsker & Luffer
Snescooter/Ski Luffer
Huer & Pandebånd
Hår Accessories
Punge
Smykker
Logo Varer
Diverse
Børn
Højtids & Julevarer
Nøgleringe
Sælskinds Sko & Støvler
Rulamsprodukter

Hos Great Greenland stræber vi altid efter at levere det bedste skindprodukt fanget, garvet og produceret i harmoni med den grønlandske natur. Vi tilbyder moderigtige og miljøvenlige kollektioner, fremstillet i et moderne design, bestående af bæredygtigt grønlandsk sælskind, kombineret med andre materialer.

Hos Great Greenland har vi specialiseret os i at producere og forhandle skindprodukter af høj kvalitet. Vi gør os hovedsageligt i produktion af overtøj, accessories og fodtøj til såvel børn som voksne. Fælles for alle de lagerførte produkter er, at de er fremstillet af grønlandske kvalitetsskind. Du er dermed sikret et kvalitetsprodukt, som er resultatet af en bæredygtig fangst.

Vi har pt. base i Grønland (garveri, visitorcenter, administration, systue & butik) og Danmark (webshoplager, international B2B salgsafdeling, showroom & butik), men tilbyder selvfølgelig levering til hele verden, hvorfor det ikke er afgørende, om du er bosat i det ene eller andet land. For besøg i vores showrooms se "kontakt os" fanen.