• Ingen minimums ordre• Levering DK dag til dag• Levering GL & udland 2-5 dage• Fragt beregnes ved kassen

GG Halstørklæde - Rosa[GGHalstørklædeRosa] {5704225911787}

    


Great Greenland´s Store Halstørklæde m. Logo.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse og stilfulde store tørklæde fra Great Greenland! Designet til at tilføje et strejf af elegance til enhver garderobe, er dette tørklæde det perfekte accessory til enhver lejlighed.

Med en længde på 180 cm og en bredde på 66 cm tilbyder vores tørklæde en generøs størrelse, der giver dig mulighed for at style det på utallige måder, fra en klassisk drapering, løst hængende, til en trendy knude. Den bløde og lækre struktur vil forkæle din hud og holde dig varm,lækker og hyggelig hele sæsonen. Tørklædet har bløde frynser i enderne som giver det et mere livligt, klassisk og elegant look. 

Vælg blandt vores udvalg af moderigtige farver, der passer til enhver smag og stil. Uanset om du foretrækker subtile nuancer eller mere levende toner. Som prikken over i'et har vores tørklæde det ikoniske Great Greenland logo påsyet i den ene ende, der symboliserer kvalitet og stil.

Forkæl dig selv eller en elsket med dette must-have accessory, der tilføjer et sofistikeret touch til ethvert outfit. Gør dig klar til at opleve komfort, stil og elegance med vores store tørklæde fra Great Greenland!

Mål: 180 cm langt. 66 cm bredt.
74% polyester, 18% viscoses, 8% wool.

Design by Great Greenland. Kontakt os endelig og altid ved spørgsmål. B2B servicenummer er:
DK +45 23 29 93 42 eller mail: info@great-greenland.gl