• Ingen minimums ordre• Levering DK dag til dag• Levering GL & udland 2-5 dage• Fragt beregnes ved kassen

Boas - Træ kortholder, Natur



[BoasTræKortholderNatur] {5704225911336}

    


BOAS - Træ kortholder med sælskind og magnet lukning.

Træd ind i en verden af nordisk skønhed og funktionalitet med vores eksklusive Træ Kortholder med Grønlandsk Sælskind og Magnet Lukning betrukket med holdbart læder. Håndlavet med omhu af dygtige håndværkere, kombinerer denne kortholder det varme og autentiske udtryk af træ med den unikke og luksuriøse følelse af grønlandsk sælskind.

Det ægte sælskind, omhyggeligt fanget fra Grønlands dybe farvande, tilføjer en subtil elegance og unik karakter til hver kortholder. Hvert stykke sælskind er forskelligt, hvilket gør din kortholder til et unikt kunstværk. Med en stærk magnet lukning sikrer vores kortholder, at dine kort forbliver sikkert opbevaret, samtidig med at den tilføjer en ekstra dimension af brugervenlighed og stil. Det er nemt at få kort både ind og ud af kortholderen, som ligger godt i håndfladen. 

Lacerprægning af Logo og Grønlandskort: Vores kortholder er ikke kun et funktionelt tilbehør, men også et kunstværk med lacerprægning af både vores logo og et detaljeret grønlandskort, der tilføjer en subtil og elegant berøring til træets overflade. Forkæl dig selv med det bedste af nordisk håndværk og grønlandsk elegance.

Mål:9,4 cm bred, 1,4 cm dyb, 6,3 cm høj. 
Plads til max 7 kort.

Design by Great Greenland.



Kontakt os endelig og altid ved spørgsmål. B2B servicenummer er:
DK +45 23 29 93 42 eller mail: info@great-greenland.gl