• Ingen minimums ordre• Levering DK dag til dag• Levering GL & udland 2-5 dage• Fragt beregnes ved kassen

EVA, Sælskinds Støvlet, Natur[EVAStøvleNatur] {5704225907131}

    


EVA, Sælskinds Støvlet, Natur Harpsæl

"EVA" sælskinds støvlet, lavet i smukt natur harpsæl fra Grønland. Støvlen er en lav støvle der går lidt op over anklen med en smart kilehæl. Den er foret med det lækreste lammeuldsfoer, der både er blødt, varmt og behageligt at betræde. Kilehælen er på det højeste sted 7,5 cm (bagerst) og på det laveste sted 2 cm (foran). Svejet på foden er således på ca. 5 cm i højden. En meget behagelig hælhøjde, hvor de fleste sagtens kan være med. Ud over at kombinere både funktionalitet og komfort er "EVA" støvlen også virkelig smuk og smart. Et klassisk og lækkert design med massere af wow faktor. En støvlet for livet. "EVA" kan dresses både op og ned. Anvendes til både hverdag og fest, buks eller kjole. Pasformen er helt normal. Der er god bredte i foden og skaftet er rummeligt med elastik på ydresiden og en stærk lynlås på indersiden. Nem at få af og på foden. Støvlen er vandafvisende samtidig med at den har en høj kilehæl. Sælskindet skal ikke behandles med andet end vand ved rengøring. EVA er en kvinde model der laves fra str. 36-42 EU. 

Sælskindet er fanget, garvet og produceret i Grønland. Sål og sælskind er samlet i Portugal.

Great Greenland´s sko og støvle størrelser er meget "normale". Støvlen skal sidde til om foden fra start, da støvlen giver sig lidt + lammeforet vil lægge sig ved brug. Dette er der taget højde for i størrelserne. Husk, at hvis størrelsen ikke passer dig, så bytter vi altid med et smil :-)

Alle naturskind varierer i farve nuancer samt sælpletter. Har du særlige ønsker til dine støvlers look/udtryk så skriv det blot i kommentar feltet på din ordre. Vi vil så gøre vores bedste for at finde det rigtige produkt. (Ex. mange pletter, så lyse som muligt, så mørke som muligt, få pletter)

Design Af Great Greenland.  Kontakt os endelig og altid ved spørgsmål. B2B servicenummer er:
DK +45 23 29 93 42 eller mail: info@great-greenland.gl