• Ingen minimums ordre• Levering DK dag til dag• Levering GL & udland 2-5 dage• Fragt beregnes ved kassen

Rulam Restepose[ResteposeRULAM] {5704225886078}

    


Rulam Restepose

Pose med rulams rester fra Great Greenland´s produkt produktioner. Små stykker, mellem stykker og heldige store stykker. Vi lader intet gå til spilde i vores produktioner. Alle stumper bliver brugt. Enten af os selv, eller som salg i en "Restepose". - Så kan man nemlig selv forsøge sig med produktion af rulam, lave dekorationer, julepynt, sy mindre projekter, patchwork, dejlige varme foringer, eller hvad fantasien nu ellers finder på? Skal man lave store produktioner skal man holde sig til at købe hele skind. Resteposer indeholder, stumper, små stykker, mellemstykker, større stykker osv. en god blanding af det hele. Men det ER rester :-) 

Resteposen indeholder: Farver og stykker der varierer fra pose til pose. Vægt varierer fra pose til pose. Ophavsland varierer fra pose til pose.

OBS: Har du særlige ønsker til indholdet i din restepose? Så skriv det blot i "kommentarfeltet" på din ordre ved betaling. Så vil vi gøre vores bedste for at pakke posen efter dine ønsker og behov. Der er dog ikke en garanti på specifikke farver, da vi aldrig ved hvilke farver vi har rester af fra produktionerne, og derfor ikke kan garantere dem. Kontakt os endelig ved spørgsmål. 

Pose størrelse 44x29 cmKontakt os endelig og altid ved spørgsmål. B2B servicenummer er:
DK +45 23 29 93 42 eller mail: info@great-greenland.gl