• Ingen minimums ordre• Levering DK dag til dag• Levering GL & udland 2-5 dage• Fragt beregnes ved kassen

Siku Luffer, Antracite[SikuAntracite] {5704225889697}

    


Siku Sælskinds Luffer, Antracite Harpsæl m. Sølvrævs kant. "BESTSELLER"

Lækre luffer i antracite harpsæl med smuk og fyldig sølvrævstrim. Unisex model - dog med et feminint trim. Lufferne er foret med varmt og blødt polar fleece. Der er sælskind på hele luffen. Sølvræven ved håndledet giver den et feminint og smukt udtryk. Klassisk grønlandsk luffe - produceret og solgt igennem årtier. 

Antracite skind er mørkt med en grålig tone. Nogle har tydelige sælpletter der ses igennem farven, andre er mere mørke og ensfarvede. Har du preferencer til tone eller lign. så skriv det blot i kommentar feltet på din ordre. 

XS: meget lille hånd, S: lille hånd, M: almindelig kvinde hånd L: stor kvinde/lille herre hånd. XL: Herre hånd. XXL: Stor herre hånd. Mål i cm er taget indvendigt. Det er meget vigtigt, at der er luft om fingerne, så man har fri bevægelighed inde i luffen. Sidder luffen for stramt om hånden, vil det have en kølende effekt fremfor varmende. Målene skal tages fra din langefingerspids, til ca 5 cm op ad hånden fra håndledsknoglen. Bredten skal måles ved tommelfinger knoen tværs over hånden. CM MÅL: XS: 21,5x11 cm. S: 22,5x11,5 cm. M: 23x12 cm. L: 24x12,5 cm. XL: 24,5x13 cm. XXL: 25x13,5


Vær ikke bekymret ift. størrelses byt - vi bytter altid med et smil :-)

Bemærk det er et 100% håndlavet produkt så millimeter afvigelser, kan forekomme i mål.

Design Af Great Greenland.Kontakt os endelig og altid ved spørgsmål. B2B servicenummer er:
DK +45 23 29 93 42 eller mail: info@great-greenland.gl