• Ingen minimums ordre• Levering DK dag til dag• Levering GL & udland 2-5 dage• Fragt beregnes ved kassen

Ringsæl - Sort KH - D



[RingsælKHSortD] {5704225908725}

    


Alle sælskind forarbejdet af Great Greenland er fanget af grønlandske inuitfangere langs med den grønlandske kyst. Alle skind er garvet på Great Greenlands garveri i Syd-Grønland. Alle sælskind lever op til EU´s lovgivning omkring sælskind. Kun inuitfangede sælskind er godkendt til salg, produktion og import i EU.
Se mere her på EU´s officielle hjemmeside:
http://ec.europa.eu/environment/biodiversity/animal_welfare/seals/eu_seal_regime.htm

Farver: Hos Great Greenland sælger vi primært naturskind, men vi farver også mange skind i populære og moderigtige farver. En farvning kommer kun på tale, hvis det naturlige skind er misfarvet. En farvning reder dermed skindet fra at blive kasseret, så vi sikre en bæredygtig produktion. Et smukt naturskind vil aldrig blive farvet, hvis ikke der er behov for det. 

Ringsæl:
Ringsælen kaldes også netside, og det er nok den sæl, de fleste forbinder med Grønland. Dens markante aftegninger ned langs ryggen har været set på inuitternes klædedragter i hundreder af år, og i dag bruges skindet stadig til både beklædning og interiør.

Ringsælen er fra naturens side lys grå, men har kraftige ringmarkeringer langs ryggen, der kan variere fra lys grå til næsten sort. Udtrykket i skindet er meget forskelligt, men altid dekorativt. Ringsæler fås i både langhåret (LH) og korthåret (KH). Den langhårede har et mere pelset udtryk, hvor den korthårede er mere flad. Den korthårede ringsæl er desuden betydelig større end den langhårede.

Sælskind fra ringsæler fås i flere kvaliteter: A,B,C,D,E og kasserede. A-skind er med max. to minimale fejl. B-skind kan have op til otte små fejl. C-skind kan have flere små fejl, samt en til to større fejl. D-skind kan have mindre områder uden hår eller hårdt læder. E og kasserede skind er typisk meget skadede skind, som kun bruges til produktion af småting, hvorefter resten af skindet kasseres helt. Sælerne lever vildt, derfor opstår der ofte de små skader, som forringer kvaliteten. Kvalitetsangivelserne fortæller, hvor perfekt skindet er.

OBS: Alle vores skind billeder er taget af C skind.
Skindene er alle unikke og kan derfor variere i størrelse og farve nuancer.



Kontakt os endelig og altid ved spørgsmål. B2B servicenummer er:
DK +45 23 29 93 42 eller mail: info@great-greenland.gl