• Ingen minimums ordre• Levering DK dag til dag• Levering GL & udland 2-5 dage• Fragt beregnes ved kassen

Grønlandspuslespil[PuslespilGL] {5704225911909}

    


Grønlandspuslespil 1:8,5mil

Dyk ned i en verden af ​​arktisk skønhed og eventyr med dette unikke Grønlandspuslespil! Skabt i måleenheden 1:8500000. Dette puslespil tager dig med på en rejse gennem det storslåede land Grønland.

Men der er mere end bare land at opdage i dette puslespil. Kig nærmere og du vil opdage, at mange af brikkerne er formet som klassiske og genkendelige Grønlandske dyr. Fra majestætiske hvaler til legende bjørne, hvert dyr er omhyggeligt udformet for at tilføje en ekstra dimension af sjov og udfordring til dit puslespil eventyr.

Samle stykkerne sammen med venner og familie og lad Grønlands mystiske og betagende skønhed udfolde sig foran jer. Udforsk fjorde, øer og bugter, mens I arbejder sammen om at skabe det fulde billede af denne unikke destination. Lær om bynavne, kommuner, lufthavne mm.

Uanset om du er en puslespilentusiast, en grønlands elsker eller bare søger efter en spændende og anderledes aktivitet, vil dette Grønlandspuslespil bringe dig masser af fornøjelse og fascination. Tag et dybt åndedrag af den friske polarluft og fordyb dig i dette fantastiske puslespil, der fejrer Grønlands utrolige skønhed og dyreliv. 

Mål: 36,5 cm x 28,5 cm.

Design by SagamapsKontakt os endelig og altid ved spørgsmål. B2B servicenummer er:
DK +45 23 29 93 42 eller mail: info@great-greenland.gl